Cloudleverancier Trimessa start een samenwerking met In2voice, leverancier van whitelabel clouddiensten. “Een goede stap om de service en diensten van Trimessa naar een hoger niveau te brengen.”

Met het platform van In2voice is Trimessa straks in staat als distributeur clouddiensten real-time te provisionen en te leveren aan zijn partners. “Ik heb een aantal gesprekken gehad met Daniël Cools (CCO In2voice) en die waren meteen vriendschappelijk”, vertelt George Chatzivasiliadis, directeur van Trimessa. “Wetende wat de plannen zijn van Intovoice heb ik besloten de samenwerking aan te gaan. Zo kunnen we meer diensten en service aansluiten op de behoeften van onze klanten.”

De filosofie van Trimessa is ‘we zijn klein, maar opereren groot’. Chatzivasiliadis: “We willen diensten leveren die zo goed zijn, zodat onze klanten er weinig werk aan hebben en wel volledig in hun behoefte worden voorzien. Dat is de kwaliteit van service waar wij altijd naar streven.”

Vrijheid voor partners

Die visie sluit naadloos aan op die van Intovoice. Daniël Cools, CCO In2voice: “Wij zijn erg blij dat Trimessa voor In2voice kiest. We geloven erin dat partners de vrijheid moeten hebben hun klanten zo optimaal mogelijk te bedienen. Dit is voor ons meer dan een leverancier-klant relatie, het gaat om een partnership. De vraag die centraal staat is: wat hebben onze partners nodig om zo optimaal te kunnen verkopen?”

Trimessa wordt actief betrokken in de ontwikkeling van het platform. Chatzivasiliadis: “Het moet van twee kanten komen. Vaak merk je in een samenwerking dat zaken over de schutting worden gegooid en dat is niet hoe ik het zie. Je bedenkt samen een idee en werkt dat uit tot een mooi product. En als er een probleem is, los je het samen op.”

Antwoord op ontwikkelingen in de markt

Door recente ontwikkelingen in de markt ontstaat ruimte om het anders te doen. “In2voice is een antwoord op de huidige ontwikkelingen waarbij de aandacht voor een partnership en goede support vaak niet meer de juiste prioriteit hebben”, aldus Cools. “Wij vonden het tijd om het partnermodel opnieuw uit te vinden. Door directe lijnen met technici zonder tussenkomst van een eerstelijns helpdesk en partners te betrekken bij de ontwikkeling streven we naar de best mogelijke dienstverlening.”

Eigen UCaaS-oplossing

In2voice beschikt over een eigen UCaaS-oplossing: SyrinX. Cools” “Het is API-first gebouwd, wordt actief ontwikkeld en de dienstverlening en functionaliteit zijn niet vanuit een technisch perspectief gebouwd, maar vanuit de gebruiker. Het is uiteindelijk de bedoeling dat de eindklant er beter van wordt”.

Ook samenwerken met Intovoice?

Neem even contact op met onze partner manager Ito Niemeijer. Je kunt hem bereiken op 020-7192330 of sales@intovoice.eu.

Over In2voice

In2voice is een wholesale telecomoperator die gelooft dat businesspartners de aangewezen partij zijn voor het leveren van een digitale werkplek. Met het eigen clouddistributieplatform Insight biedt Intovoice haar partners de mogelijkheid om een eigen portfolio van zakelijke IT- en telecomdiensten samen te stellen en onder hun eigen merknaam real-time te leveren aan eindklanten.

Met haar eigen UCaaS-oplossing zorgt In2voice voor een optimale vast-mobielintegratie en is er daarnaast mogelijkheid om te koppelen met Microsoft Teams. Intovoice ondersteunt haar partners op het gebied van techniek, administratie, facturatie en regelgeving en blijft altijd uit het vaarwater van haar partners. De telecomwereld is namelijk al spannend genoeg.

Over Trimessa

Trimessa, gevestigd in Rotterdam, faciliteert al haar klanten compleet op het gebied van IT. Dankzij een team aan ervaren experts die houden van een persoonlijke aanpak, schakelen ze bijzonder snel en accuraat. Trimessa gelooft dat een organisatie altijd moet kunnen beschikken over hun middelen, waar en wanneer dan ook.

Op de hoogte blijven?

Onze collega’s werken op dit moment gigantisch hard aan ons platform. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en weet als eerste wat er speelt.

"*" indicates required fields

Consent*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.