Automatiseringsbedrijf IC-Automatisering gaat een partnership aan met In2voice, leverancier van whitelabel clouddiensten. “In In2voice heb ik een partner gevonden die weer echt met me meedenkt.”

IC-Automatisering levert complete werkplekken aan het MKB en onderwijsinstanties. “Ik zocht naar een leverancier die ernaar streeft een echte partnersamenwerking aan te gaan en mij mee laat denken in de doorontwikkeling van producten”, vertelt eigenaar Leo Markwat.

“In In2voice hoop ik een leverancier te vinden die mij echt verder helpt.”

Samenwerking van twee kanten

Voor Markwat is een partnership dan ook tweeledig. “De hoofdreden voor onze keuze voor In2voice is dat het van twee kanten komt. Ik wil geen leverancier die van alles voor ons bedenkt en ons enkel laat betalen.”

“Ik verwacht dat ik met mijn goede ideeën een luisterend oor vindt en als wij iets doe wat beter kan, dat we dat ook te horen krijg. We moeten er samen voor zorgen dat mijn klanten de beste producten tot hun beschikking krijgen.”

Centrale plek voor partners

In de bedrijfsvoering van In2voice is dan ook een centrale plek voor Markwat én andere partners. “Onze partners en distributeurs hebben rechtstreeks contact met engineers. Zonder tussenkomst van een eerstelijns helpdesk”, vertelt Eric Kochen, Customer Experience Manager.

“Dat tweerichtingsverkeer is voor ons eigenlijk heel erg vanzelfsprekend, want hoe kun je een goed product bouwen zonder dat je weet wat je partner nodig heeft? Daarom organiseren we regelmatig inspiratiesessies en hang ik gewoon om 7 uur ’s ochtends met Leo aan de telefoon als hij wat nodig heeft.”

Dankzij de Insight portal van In2voice kan IC-Automatisering haar eigen portfolio van zakelijke IT- en telecomdiensten samenstellen en onder haar eigen naam leveren aan haar eindklanten.

Kochen: “Insight wordt ontwikkeld samen met onze partners. De vraag wat zij nodig hebben staat centraal in onze strategie en bij alles wat we doen.”

‘Vertrouwen is het allerbelangrijkst’

De optimale uitkomst van deze samenwerking is voor Markwat eenvoudig. “Ik wil gewoon dat onze eindklanten tevreden zijn. Mijn klantrelaties bestaan op basis van vertrouwen en dan is het belangrijk dat ik de partij waar onze spullen inkoop ook kan vertrouwen.

“Als ik mijn klant wat beloof en achteraf blijkt dat we niet het beloofde kunnen leveren, schaad ik het vertrouwen van mijn klant.”

Hij vervolgt: “Ik kan mijn klant alle aandacht, urgentie en prioriteit geven, maar als mijn toeleverancier niet hetzelfde doet, is mijn klant alsnog ontevreden. Uiteindelijk draait alles om klanttevredenheid.”

Ook samenwerken met In2voice?

Neem even contact op met onze partner manager Ito Niemeijer. Je kunt Ito bereiken op 020-7192330 of sales@in2voice.eu.

Over In2voice

In2voice is een wholesale telecomoperator die gelooft dat businesspartners de aangewezen partij zijn voor het leveren van een digitale werkplek.

Met het eigen clouddistributieplatform Insight biedt In2voice haar partners de mogelijkheid om een eigen portfolio van zakelijke IT- en telecomdiensten samen te stellen en onder hun eigen merknaam real-time te leveren aan eindklanten.

Met haar eigen UCaaS-oplossing zorgt In2voice voor een optimale vast-mobiel integratie en is er daarnaast mogelijkheid om te koppelen met Microsoft Teams.

In2voice ondersteunt haar partners op het gebied van techniek, administratie, facturatie en regelgeving en blijft altijd uit het vaarwater van haar partners. De telecomwereld is namelijk al spannend genoeg.

Over IC-Automatisering

IC-Automatisering is al sinds 1999 automatiseerder voor het MKB en onderwijsinstellingen. Het bedrijf levert cloudoplossingen, camerabeveiliging, telecommunicatie en digiborden.

Vanuit de vestiging op bedrijventerrein ‘De Watertoren’ in Dirksland zijn ze actief in heel Zuid-West Nederland. Branches als de bouw, detailhandel, transport, bank- en verzekeringswezen en de agrarische sector zijn bekend terrein. Lees meer op de website.

Op de hoogte blijven?

Onze collega’s werken op dit moment gigantisch hard aan ons platform. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en weet als eerste wat er speelt.

"*" indicates required fields

Consent*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.