Eric KochenEric Kochen is per 1 januari gestart als Country Manager Benelux voor telecomoperator In2voice. Hij zal verantwoordelijk zijn voor de verdere groei van In2voice en haar partners.

Kochen is al 14 jaar werkzaam in de telecom, in zowel technische rollen als in product management en de gehele salescyclus. Hij werkte voorheen onder andere voor Motto Communications en kwam in 2020 aan boord als Customer Experience Manager bij In2voice.

100% gericht op het indirecte kanaal

In2voice leunt met een leveringsmodel van zowel partners als distributeurs volledig op het indirecte kanaal. “In deze consoliderende en onrustige markt zie je dat de aandacht voor een partnership en goede support vaak niet meer de juiste aandacht heeft”, vertelt Eric Kochen.

“Dat gaan wij anders doen. Onze partners staan in directe verbinding met technici, zonder de tussenkomst van een eerstelijns helpdesk.”

Focus op gezond partnerecosysteem

In 2022 focust Kochen zich op het aansluiten van een select aantal strategische distributeurs en partners. “We willen een gezond partnerecosysteem creëren, onze bestaande partners continu ondersteunen en ons eigen team uitbreiden.”

Hij vervolgt: “De samenwerking met onze partners is breed: we ondersteunen ze zowel commercieel, als product-inhoudelijk en op marketinggebied. Op die manier behalen we samen het beste resultaat.”

Versterken van productportfolio

Daarnaast wordt het productportfolio versterkt. “We hebben een eigen telefonieplatform, wat te integreren is met bestaande softwarepakketten. Denk aan CRM-, inkoop- en facturatiesystemen, maar ook Microsoft Teams en vast-mobiel integratie. ”

Daar ligt ook meteen de kracht van In2voice. “We blijven het platform continu doorontwikkelen en spelen in op nieuwe trends in de markt. Maar het zijn onze partners die direct klantcontact hebben. Zij kennen de wensen en behoeften van de eindgebruiker en kunnen hierop inspelen. We bedienen dan ook absoluut geen eindklanten.”

Volste vertrouwen in Eric Kochen

“De combinatie van techniek, sales én een netwerk in de telecom maken Eric Kochen tot de juiste man op de juiste positie “, aldus Daniël Cools, CCO van In2voice. “We hebben er dan ook het volste vertrouwen in dat Eric onze partners het beste uit zichzelf laat halen.”

Over In2voice

In2voice is een wholesale telecomoperator die gelooft dat businesspartners de aangewezen partij zijn voor het leveren van een digitale werkplek.

Met het eigen clouddistributieplatform Insight biedt In2voice haar partners de mogelijkheid om een eigen portfolio van zakelijke IT- en telecomdiensten samen te stellen en onder hun eigen merknaam real-time te leveren aan eindklanten.

Met haar eigen UCaaS-oplossing zorgt In2voice voor een optimale vast-mobiel integratie en is er daarnaast mogelijkheid om te koppelen met Microsoft Teams.

In2voice ondersteunt haar partners op het gebied van techniek, administratie, facturatie en regelgeving en blijft altijd uit het vaarwater van haar partners. De telecomwereld is namelijk al spannend genoeg.

Op de hoogte blijven?

Onze collega’s werken op dit moment gigantisch hard aan ons platform. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en weet als eerste wat er speelt.

"*" indicates required fields

Consent*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.